QNS Anti-Graffiti megoldások

A QNS az anti-graffiti megoldások széles skáláját ajánlja a nanotechnológiai felülettisztítástól a nanoanyag alapú lakk rendszerekig.

SiO2 alapú Nano Felülettisztítás

A nano bevonat hozzávetőlegesen akkora, mint egy hajszál 1/500-ad része, így ez a rugalmas és lélegző réteg a szennyeződések bármilyen típusa ellen hatékony védőréteget képez, mellyel ideális megoldást nyújt a graffitik és az általuk okozott károsodás ellen.

A nano anyag a felület saját tulajdonságait változtatja meg környezetbarát módon, miközben a felület fizikai megjelenése nem változik meg.

A QNS anyag használatával a graffiti gyorsan és hatékonyan távolítható el minden – fa, kő, üveg, fém, műanyag – felületről, egyszerű alkoholos oldat, rongy, vagy vízsugár segítségével.

Egyes termékek antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek, amellett, hogy a graffiti ellen is védenek. Ezek a termékek különösen alkalmasak a keresztfertőzések kivédésre a tömegközlekedésben, vagy az épületek kültéri részén keletkező alga, penész, gomba lerakódások elleni védekezésre.

Nano anyag alapú Lakk rendszer

Ezek az átlagosan 100 micron vastagságú  különleges lakkok az anyag molekuláris szintjén hatnak, növelve a felület kopásállóságát és hidrofób tulajdonságait ( a felületet az „easy to clean” technológia miatt elég csak vízzel tisztítani, vegyszer használata nélkül), miközben a felület lélegző és rugalmas marad, mely pl. kő kezelésekor fontos szempont.

Ezek a forradalmi rendszerek bármilyen színben, matt, fényes és fél-fényes felületeket kínálnak, így ideális megoldást nyújtanak önkormányzati felhasználásra, alagutak, valamint autópályák védőfalának kezelésére.

Köszönhetően a nanotechnológiai kutatásoknak és fejlesztéseknek, a hagyományos lakk festékek molekulái hálószerű szerkezetté alakíthatóak át, melyekkel az élettartam jelentősen növelhető – hosszú távú hatást kiváltva, mely akár 1 évtől 25 évig is terjedhet,  a kiválasztott anyagtól, a felülettől és a felhasználástól függően.

 

 

 

Ügyvezető:
Tóth Ilona
+3620 269 5636 • ilona.toth@indieuropa.hu 

Sales Manager - Szakmai tanácsadás:
Mihalcsik László
+3630 997 5934 • laszlo.mihalcsik@indieuropa.hu