Műanyagipar

A műanyag-feldolgozás követelményei rendkívül sokrétűek. Olyan fontos feladatok, mint hogy a termék – nem csak a háztartási felhasználóknál - ne vegye át a szagokat, ne penészedjen, vízkövesedjen, valamint könnyen lehessen tisztítani, még koránt sincsenek széles körben megoldva. Ezeknek a problémáknak a kiküszöbölése, valamint a környezetbarát technológiák elterjedése nagyban hozzájárulhat a műanyagipar térnyeréséhez. A zsíros felületek tisztítása, a lerakódások megelőzése, bizonyos felületek antibakteriálissá tétele, komoly előnyt biztosíthatnak a piacon.

Ezen innovációk egyike a nanotechnológia, mely a műanyagipar számos ágazatának kínál teljes körű megoldást. Legyen szó akár élelmiszeripari-, vagy gyógyszeripari csomagolóanyagról, akár beépülő (OEM) anyagokról, minden felmerülő problémára tudunk megoldást ajánlani. Az innovatív megoldások hasznosak az ügyfelek számára, mert jelentős megtakarítást és kényelmi szolgáltatásokat kapnak, valamint jó a gyártóknak, mert többet tudnak nyújtani ügyfeleik számára.

A QNS nano termékei nemcsak a hagyományos értelemben vett anyagok tulajdonságainak átalakítására szolgál megoldásokkal, hanem az OEM cégeknek is standard, illetve személyre szabott készítmények széles skáláját kínálja.

A QNS technológia innovatív és higiénikus megközelítést nyújt a költségek csökkentésére, azáltal, hogy szinte bármilyen felületen képes létrehozni egy egységes, rugalmas, környezetbarát üvegréteget, amely lélegző réteg a szennyeződések bármilyen típusa ellen hatékony védelmet képez.

A QNS technológiával kezelt felületek tapadásmentesek, ezért kiküszöbölik a tisztítási folyamatból a súrolással, dörzsöléssel járó munkafolyamatot, miután elég tiszta vízzel tisztítani. Így képes, akár 40-60%-os költségmegtakarítást realizálni.

Ami igazán egyedülállóvá teszi a QNS termékeket, az a teherbíró képessége és hosszú élettartama. A használt változattól, illetve a felülettől függően 10 naptól - 10 évig tartósan a felületen maradnak. Köszönhetően a nanotechnológiai kutatásoknak és fejlesztéseknek, a hagyományos lakkfestékek molekulái hálószerű szerkezetté alakíthatóak át, melyekkel az élettartam jelentősen növelhető – hosszú távú hatást kiváltva, mely akár 1 évtől 25 évig is terjedhet, a kiválasztott anyagtól, a felülettől és a felhasználástól függően.

Ügyfeleink a következő megoldások közül választhatnak:

A termék élettartama: személyre szabottan beállítható a termék élettartama az ügyfél kívánsága szerint, olyan szempontok szerint, ahogy a projekt, a felhasználás, illetve a márka megkívánja.

Terméktulajdonságok: igény szerint az összes QNS nano termék tulajdonságait bele lehet tenni a végtermékbe, illetve ki lehet venni, az egyéni kívánságra készült anyagból a meghatározott eredmény eléréséhez.

 

 

 

Ügyvezető:
Tóth Ilona
+3620 269 5636 • ilona.toth@indieuropa.hu 

Sales Manager - Szakmai tanácsadás:
Mihalcsik László
+3630 997 5934 • laszlo.mihalcsik@indieuropa.hu