Nanoprotech ipari védőbevonatok

 Nanoprotech Anticor - védelem korrózió ellen

anticor

 

 

 

 Egyedülálló vízkiszorítása révén hatékonyan védi a fém alkatrészeket a nedvességgel szemben. Bejut a legapróbb felületi repedésekbe, kitölti a felületi hézagokat, egyenetlenségeket, meggátolva ezzel a fém részek rozsdásodását. Nedves felületesn is alkalmazható. Segíti a kialakult rozsda eltávolítását. Növeli az alakatrészek élettartamát.

 

 

 

 

 

Nanoprotech Electric - védelem rövidzárlat ellen

elektric 100ml

 

 

 

Megvédi az elektromos és elektromechanikus alkatrészeket, villanymotorokat, transzformátorokat, kapcsolókat . csatlakozókat a nedvességgel szemben, így véd a gőz, páralecsapódás, fröccsenő víz, eső, savas eső, klóros víz é a sós víz káros hatásaintól. Segít visszaállítani a beázás miatt meghibásodott elektromos alkatrészek működőképességét, véd a rövidzárlat és egyeb, beázásból eredő meghibásodás, üzemzavar ellen.

 

 

 

 

 

Nanoprotech Lubricant - védelem kopás ellen

lubricant 100ml

 

 

 

 

Szabad szemmel nem látható védőréteget képez s felületen, jelentősen csökkenti a súrlódásból eredő kopást. Bejut a legapróbb felületi repedésekbe is, kitölti a hézagokat, egyenetlenségeket, kiszorítja a nedvességet, gátolva ezzel a korrózió kialakulását. Nedves felületen is alkalmazható. Hozzájárul az alkatészek élettartamának növeléséhez. Meggátolja a befagyást -80°C-ig.

 

 

 

 

 

 

Bővebb információk itt

 

 

 

Ügyvezető:
Tóth Ilona
+3620 269 5636 • ilona.toth@indieuropa.hu 

Sales Manager - Szakmai tanácsadás:
Mihalcsik László
+3630 997 5934 • laszlo.mihalcsik@indieuropa.hu