Szolgáltatások

Termékértékesítés

A legegyszerűbb megoldás. A termékek menüpont alatt kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb terméket és az anyag 2 héten belül már Önnél van. Fontos, hogy ennél a megoldásnál a terméknek 6 hónapos szavatossági (eltarthatósági) ideje van. 

Felületkezelési szolgáltatás csomag

amikor mi végezzük a szolgáltatást

Nemcsak nano felületvédelmi termékeket értékesítünk, hanem igény esetén a teljes felületvédelmi szolgáltatást is elvégezzük.

Ez a csomag a

  • kezelni kívánt felület tisztításából és a
  • felületkezelés helyszíni elvégzéséből áll, továbbá már
  • tartalmazza a felületkezelő anyagot.

Itt Önnek semmi más dolga nincs, csak biztosítani a helyszínt és a kezelendő felületet, valamit élvezni a hatást legalább öt évig, mely időre az általunk végzett szolgáltatásra garanciát is vállalunk.

Csomagáraink minden esetben egyedileg kerülnek kialakításra, melyről bővebb információt a
06 309 603 910-es számon kaphat.

QNS Nano felületkezelési tréning

Az új technológiák, termékek bevezetésekor kiszámoljuk a költségeket, a beruházás megtérülését, a hatékonyságot. Az anyagok nap mint nap változnak, új tesztelések alapján új felhasználási módok tűnnek fel. Azért, hogy tudásunk mindig napra kész legyen, és ügyfeleink felmerülő igényeire azonnal tudjunk reagálni, tanulni, illetve oktatni kell. A tanulás, nemhogy növeli a megtérülést - tehát csökkenti a garanciális hibák számát - hanem egyenesen kívánatos ilyen fejlett technológia esetén. Ezért szervezünk gyakorlattal összekötött házi tréningeket, melyeken felhasználó partnereink elsajátítják a nano felületkezelést, megtanulják kiküszöbölni a hibákat, megbeszélik egymással a felmerülő kérdéseket. Az emberi tényező mindig kulcsfontosságú, ezért nagyon fontos, hogy mindenki hasznos információval és szaktudással rendelkezzen. A legdrágább munka mindig a hibás munka, ezért a pontos kivitelezésbe és anyagismeretbe fektetett tudás gyorsan megtérül.

A tréning időtartama 4 óra, mely tartalmaz egy elméleti és egy gyakorlati részt. A tréning ára tartalmazza a felhasznált anyagot és a tesztfelületeket is. Külön kérésre a tréninget az Ön telephelyén is megtartjuk.

Szakmai kézpés

szakmai-kepzes

2010 októberében a német kereskedelmi és iparkamara szervezésében megrendezésre került az első nemzetközi, nanotechnikus képző tanfolyam. A kanadai, újzélandi, brazil, norvég, holland, cseh résztvevők mellett cégünk is sikerrel képviseltette magát a 10 napos oktatáson, ahol elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzésére nyílt lehetőség. Cégünk ügyvezetője a képzés során Magyarországon elsőként elnyerte a Német Iparkamara által akkreditált Nanotechnikus minősítést.

 

 

 

Ügyvezető:
Tóth Ilona
+3620 269 5636 • ilona.toth@indieuropa.hu 

Sales Manager - Szakmai tanácsadás:
Mihalcsik László
+3630 997 5934 • laszlo.mihalcsik@indieuropa.hu