Nanotechnológia felületvédelem

A QNS technológia a járműgyártás minden területén (személygépkocsi, tömegközlekedés, szállítmányozás földön, vízen, levegőben), a fa-, építő-, textil-, elektronikai-, gyógyszer-, megújuló energia és energetikai, fém- és műanyagipar számára nyújt innovatív megoldást.

A SiO2 QNS technológia innovatív és higiénikus megközelítést nyújt a költségek csökkentésére, azáltal, hogy szinte bármilyen felületen képes létrehozni egy egységes, rugalmas, környezetbarát üvegréteget. Amikor az üveg réteget, az emberi hajszál 1/500-ad részének megfelelő nano méretben hozzák létre/ csökkentik le, az üveg olyan tulajdonságokat vesz fel, amivel normál esetben nem rendelkezik.  A  nanoréteg észrevehetetlen és nem változtatja meg az alapfelület eddig is érzékelhető tulajdonságait (szín, felületi érdesség – tapintás, illat). A kezelt felületek víz, olaj és szennyeződéstaszítóvá válnak, melyek ily módon rendkívül kedvezőtlen életteret jelentenek a baktériumok számára. Az alap nano termékek antibakteriális változatban is kaphatók, melyekkel kiküszöbölhető, hogy a vírusok és baktériumok érintkezzenek a kezelt felülettel.

A kezelt felületek tisztításához a legtöbb esetben nincs szükség vegyszerekre csak tiszta vízre. Így képesek a cégek 40-60%-os költségmegtakarítást realizálni, mind a tisztítószereken, mind a munkafolyamatok lerövidülése által.

Ami igazán egyedülállóvá teszi a QNS termékeket, az a teherbíró képessége és hosszú élettartama. A használt változattól, illetve a felülettől függően 1-től 25 évig tartósan a felületen maradnak.

Az Indi Europa Kft. az első és jelenleg egyetlen magyar cég, akinek képviselője megszerezte a Német Kereskedelmi és Iparkamara nanotechnológusi végzettségét, ezzel jogosítványt szerezve arra, hogy a világ bármely országában szakszerűen alkalmazza bármely gyártó nanotechnológián alapuló felületnemesítő anyagát.

technologia2

 

 

 

Ügyvezető:
Tóth Ilona
+3620 269 5636 • ilona.toth@indieuropa.hu 

Sales Manager - Szakmai tanácsadás:
Mihalcsik László
+3630 997 5934 • laszlo.mihalcsik@indieuropa.hu